Ljetna škola Robokacije
orange logo.png
Citrus

Draga djeco i roditelji, 

pozivamo Vas da se uključite u našu Ljetnu školu! 

Robot4.png

I ove godine smo za vas organizirali zabavne i edukativne zimske praznike za djecu uzrasta 5. do 8. razreda (+ srednjoškolci), 5 dana (4 školska sata dnevno) .
Lokacija: 
- Zagreb - zapad (Vrbani - Palinovečka 19E)

Termini
- ujutro (10:00-13:00h)

- popodne (18:00-21:00h)

27.lipnja - 1.srpnja (5 dana po 3 h)

4.srpnja - 8. srpnja (5 dana po 3 h)

Teme:

1) Pametna lampa (MODUL 1- novi polaznici)

2) Auto na Bluetooth  (MODUL 4 - postojeći polaznici)

Naš stručni tim je za Vas pripremio zanimljiv program - djeca imaju priliku proći gradivo Modula 1 (Pametna lampa) i nastaviti redoviti program (Module 2 i 3) do kraja školske godine.


Tijekom Ljetne škole djeca će naučiti izraditi Pametnu lampu (složiti kućište, spojiti elektroniku i programirati je da radi po vašoj želji) koju dobivate na poklon


Uz to će postepeno naučiti kako se programiraju računala i roboti koji rješavaju probleme (izrade računalnog kviza ili programiranja robota - policajca).
Posebnost našeg programa je što kod djece razvijamo finu motoriku i potičemo poželjna ponašanja i vrline koje će imati značajnu važnost u budućnosti. Naša valuta za to su Robocoin-i koje dodjeljujemo na svakom satu. 
Imamo veliku podršku lidera u IT industriji kao što je
Rimac automobili, te FER-a prema kojima razvijamo naš program. Naša tajna uspjeha su zadovoljna djeca i roditelji! 
Ponosni smo na našu djecu, njihove rezultate i napredak te povratne informacije zadovoljnih roditelja koje možete pročitati na (
iskustvo)