Zimska Škola
orange logo.png

Draga djeco i roditelji, 

pozivamo Vas da se uključite u našu Zimsku školu! 

A6 Zimska 2022.jpg

I ove godine smo za vas organizirali zabavne i edukativne zimske praznike za djecu uzrasta 5. do 8. razreda, 5 dana (4 školska sata dnevno) .
Lokacija: 
- Zagreb - zapad (Vrbani - Palinovečka 19E)

 Termina
- ujutro (10:00-13:00h)

 

Naši edukatori su inženjeri i profesori FER-a, FSB-a, PMF-a, Geodezije i ostalih tehničkih fakulteta. Bogato radno i profesionalno iskustvo nastoje prenijeti mlađim generacijama, kako bi svojim primjerom učinili ovaj svijet boljim mjestom za život. Crtice iz njihovog životopisa možete pogledati na (tko smo mi)
Naš stručni tim je za Vas pripremio zanimljiv program - djeca imaju priliku proći gradivo Modula 1 (Pametna lampa) i eventualno nastaviti redoviti program (Module 2 i 3) do kraja školske godine na 21 lokaciji u Zagrebu i okolici (
gdje se nalazimo
Tijekom Zimske škole djeca će naučiti izraditi
Pametnu lampu (složiti kućište, spojiti elektroniku i programirati je da radi po vašoj želji) koju dobivate na poklon
Uz to će postepeno naučiti kako se programiraju računala i roboti koji rješavaju probleme (izrade računalnog kviza ili programiranja robota - policajca).
Posebnost našeg programa je što kod djece razvijamo finu motoriku i potičemo poželjna ponašanja i vrline koje će imati značajnu važnost u budućnosti. Naša valuta za to su Robocoin-i koje dodijeljujemo na svakom satu. 
Imamo veliku podršku lidera u IT industriji kao što je
Rimac automobili, te FER-a prema kojima razvijamo naš program. Naša tajna uspjeha su zadovoljna djeca i roditelji! 
Ponosni smo na našu djecu, njihove rezultate i napredak te povratne informacije zadovoljnih roditelja koje možete pročitati na (
iskustvo)


Cijena Zimske škole iznosi 1000,00 kn za jednokratno plaćanje

- popust na drugo dijete - 20% 
Veselimo se Vašoj prijavi,
Robokacija tim.